У Львові на хабарі затримали головного тюремника Ігоря Тимочка

19 вересня під час отримання хабаря затримали керівника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України Ігоря Тимочка.

20.09.2024
У Львові на хабарі затримали головного тюремника Ігоря Тимочка
На фото Ігор Тимочко

Про це LVIV.MEDIA стало відомо із власних джерел у правоохоронних органах.

Затримання відбулося в одному з кафе у центрі Львова під час передачі грошей — декількох тисяч доларів. Як повідомили джерела LVIV.MEDIA, Ігор Тимочко вимагав хабар у підприємця, який проводив господарську діяльність у в’язниці. Гроші вимагав за можливість продовжувати вести бізнес.

52-річний Ігор Тимочко очолює Західне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань з 2022 року. Його повноваження поширювалися на територію шести західних областей (Львівської, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Рівненської та Тернопільської).

Нагадаємо, одному з його попередників, Михайлові Дзюдзю, у 2020 році також повідомили про підозру в отриманні хабаря. Тоді слідчі НАБУ в результаті спільної операції з СБУ та САП отримали докази того, що Михайло Дзюдзь вимагав і щомісячно отримував від підпорядкованих йому керівників хабарі. Згодом його засудили до п’яти років ув’язнення з конфіскацією майна.

 

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.