У Львові безкоштовно стерилізуватимуть собак та котів

У львівському притулку «Домівка врятованих тварин» стартує програма безкоштовної стерилізації котів та собак. Вона триватиме п’ять днів.

27.09.2023
У Львові безкоштовно стерилізуватимуть собак та котів

Про це повідомили на Facebook-сторінці Домівки.

Котів та собак прийматимуть у Домівці врятованих тварин за адресою: вул. Олекси Довбуша, 24. Щодня з 7:30 до 11:00 (година закриття черги та прийому може змінюватися залежно від кількості людей). Попереднього запису немає, фахівці працюватимуть з пацієнтами почергово.

Організатори просять враховувати – кількість місць обмежена.

«Ми спільно з американською організацією зможемо прооперувати близько сотні тварин на день: опираючись на можливості хірургів та обмежений запас медикаментів, тому просимо поставитись з розумінням. Ми зробимо все, що в наших силах, проте не зможемо допомогти всім одночасно», – кажуть у Домівці врятованих тварин.

Також разом із стерилізацією, тварини отримають безкоштовну вакцинацію та обробку від паразитів. Усі хірургічні втручання та догляд за тваринами буде проводитися кваліфікованими та досвідченими ветеринарами.

Для додаткових питань звертайтесь за телефоном: 0 (93) 875 38 43.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.