У Дніпрі рятувальники продовжують розшукувати ще 25 людей після ракетного удару

Наразі 39 людей врятовано.

16.01.2023
У Дніпрі рятувальники продовжують розшукувати ще 25 людей після ракетного удару
Фото: ДСНС

Про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій. 

Рятувальники отримали 47 повідомлень про безвісно зниклих людей: з них 18 встановлено загиблими, 4 людини знайдені живими у родичів або в лікарнях, 25 людей наразі розшукуються.

Внаслідок російського удару вже відомо про 40 загиблих, з них 3 дитини, ще 77 людей зазнали поранень, із них 14 — діти.

Психологи ДСНС надали допомогу 174 постраждалим. Тривають пошуково-рятувальні роботи та демонтаж небезпечних конструктивних елементів.

Комунальники вивезли понад 8,5 тисяч тонн будівельних уламків та 41 пошкоджений автомобіль. Всього до робіт залучені 418 людей та 60 одиниць техніки.

Нагадаємо, росіяни 14 січня під час масованої ракетної атаки влучили у багатоповерхівку в Дніпрі. Удар завдали ракетою Х-22, призначеною для знищення авіаносних груп у морі. Наразі Україна не має засобів, які могли б збивати ці ракети.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.