Сьогодні відбулася дуже важлива подія – розповів мамі, що ми з братом були поранені на курщині

Передісторія: через кілька днів як було зроблено це фото, я отримав уламкові поранення від ворожого fpv-дрона. Звісно, лікарі дійшли висновку, що краще їх не чіпати, тим паче один з них в остистому відростку хребця, тому я швидко став в стрій.

27.09.2024
Сьогодні відбулася дуже важлива подія – розповів мамі, що ми з братом були поранені на курщині

Молодший брат Володимир воює в штурмовому батальйоні. Маючи досвід «зарядив» Вовчика всім необхідним: від броні з захистом боків та паху аж до тепловізора, додаткових магазинів та купи іншого.

Довший час не було зв’язку з Вовчиком на курщині, з ним проблемно трохи. І, коли я отримав від нього повідомленя, то дізнався що брат поранений в голову…

На щастя, так саме на щастя, шолом майже захистив голову, взявши на себе всі уламки, трохи покоцало, але мізки цілі.

Брата сьогодні виписують з лікарні і він має повернутися в підрозділ, не у відпустку, не тікає в сзч як п:д@р гнезділов, а повертається на службу. І поки у нас є 5 днів, які лікарі дали йому як «звільнення» від участі в бойових діях, планую з вашою допомогою придбати братові новий якісний шолом (попередній втратив свою придатність до «експлуатації»).

В кого є бажання, можете приєднатися.

Ось мій номер картки приват 5457082279582493.

Василь Галамай, командир взводу в 14-му окремому полку, 3-му батальйоні «Нахтігаль»

Джерело

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.