Премʼєр Грузії розкритикував Зеленського за підтримку протестів

Гарібашвілі заявив про втручання у внутрішні справи країни.

13.03.2023
Премʼєр Грузії розкритикував Зеленського за підтримку протестів

Прем’єр Грузії Іраклі Гарібашвілі виступив із критикою президента України Володимира Зеленського за те, що той підтримав масштабні акції протесту, які проходили у Тбілісі. Про це повідомляє Imedi.

“В Україні складна ситуація. Очікується ескалація. За нашою інформацією, Україна готує контратаки, ймовірно, будуть дуже важкі бої в Донецькій області в цілому, а після падіння Бахмута ситуація, ймовірно, стане ще складнішою”, – сказав грузинський прем’єр.

Також Гарібашвілі розкритикував Зеленського за те, що він підтримав учасників протестів проти закону про “іноагентів”.

“Коли людина, яка воює, виходить і відповідає на деструктивну акцію, яку проводять кілька тисяч людей тут, у Грузії, це прямий доказ того, що ця людина залучена, мотивована, щоб тут щось сталося. Вийшов Кличко, вийшов Фейгін, вийшли якісь невідомі люди, українські політики, Арахамія і якісь брудні невдахи, які кажуть, що потрібні зміни, переворот, що є прямим втручанням” – зазначив він.

Глава грузинського уряду заявив, що бажає Україні миру і об’єднання країни.

“Але спочатку подбайте про себе і країну, а ми будемо дбати про нашу країну. Я хочу сказати це всім”, – додав прем’єр.

Нагадаємо, закон про «іноагентів», який повністю імітує російський, був ухвалений парламентом Грузії в першому читанні 7 березня. Після цього грузини вийшли на протести, які закінчилися зіткненнями з силовиками.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.