Попит на інвестиційне житло в західних регіонах України залишається високим – Ростислав Мельник

Зацікавленість у придбанні нерухомості чи оренді квадратних метрів у Львові, Тернополі, Івано-Франківську та Ужгороді є найбільшою.

31.05.2024
Попит на інвестиційне житло в західних регіонах України залишається високим – Ростислав Мельник

Про це у коментарі порталу Мінфін зазначив генеральний директор Корпорації Нерухомості РІЕЛ Ростислав Мельник.

«Попит на інвестиційне житло в західних регіонах України залишається високим, зокрема через внутрішню міграцію, спричинену війною. Внутрішньо переміщені особи шукають житло, що підвищує попит у таких містах, як Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Ужгород тощо. Крім того, є певне перетікання інвесторів зі столичного ринку через ризики, пов’язані з війною, та бажання диверсифікувати свої інвестиції у більш стабільних регіонах»,пояснив Ростислав Мельник.

За його словами, найбільший попит є на квартири середньої площі (50−70 кв. м) з бюджетом 60−80 тис. дол.

«Інвестори орієнтуються на об’єкти, які можна швидко здати в оренду або вигідно перепродати. Наприклад, у нас в РІЕЛ це квартири в ЖК Riel City та «Шенген», — розповідає він.

Нагадаємо, напередодні КН РІЕЛ увійшла в ТОП-рейтинг сервісу ЛУН, як найбільший забудовник Львова та Києва під час війни. Також Корпорація Нерухомості РІЕЛ стала лідером серед забудовників Львова, здавши в експлуатацію 172 287 кв. м. від початку повномасштабної війни.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.