Поліція знайшла пістолет з патронами під час обшуків у справі про вбивство Фаріон

Правоохоронці знайшли пістолет “Форт” та набої до нього.

22.08.2024
Поліція знайшла пістолет з патронами під час обшуків у справі про вбивство Фаріон

Про це йдеться в ухвалі Галицького районного суду Львова.

Слідчі поліції подали клопотання про накладання арешту на майно, яке було вилучене в ході проведення обшуку 14 серпня. Адреса та власник житла в матеріалах не вказується.

Під час обшуків правоохоронці знайшли мобільний телефон IPhone 11 із сім-карткою, IPhone 7 із сім-карткою, планшет марки Lenovo, пістолет “Форт” 12-Р з магазином 12 набоїв 9 ПА, 138 набоїв 9 ПА, наждачний папір, свердла, викрутки, штангенциркуля, 4 пружини, 3 протирки, шомпол, 2 книжечки, пару червоних рукавиць, 3 гумові кульки, 2 коробки марки Sara, коробки до мобільних телефонів.

Галицький районний суд Львова арештував вказане майно 19 серпня.

Львівський суд зобов’язав правоохоронців повернути вилучені 1900 доларів, 100 євро та банківські картки.

Нагадаємо, Ірину Фаріон вбили ввечері 19 липня. Невідомий вистрілив у мовознавицю, коли вона перебувала біля свого будинку на вулиці Масарика у Львові. У критичному стані її госпіталізували до лікарні. 19 липня близько 23:30 год. Ірина Фаріон померла. Підозрюваного у вбивстві мовознавиці затримали у Дніпрі 25 липня. До слова, міністр внутрішніх справ та Голова Нацполіції нагородили поліцейських Львівщини за розкриття вбивства Ірини Фаріон.

5 серпня відбувся розгляд апеляції щодо запобіжного заходу для підозрюваного у вбивстві мовознавиці В’ячеслава Зінченка. Львівський апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід для молодика – це тримання під вартою без права внесення застави на 60 діб.

16 серпня адвокат підозрюваного звернувся до суду через бездіяльність правоохоронців. У заяві йшлося про погрозу вбивством з боку доньки Ірини Фаріон — Софії Семчишин.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.