Як повідомляє Поліція Тернопільської області, на території власного готельно-ресторанного комплексу та орендованих складських приміщень зберігали спирт, ароматизовані концентрати для виготовлення сурогату, пластикову тару та устаткування.
Фальсифікат збували за добре відлагодженою схемою: велася документація постійних клієнтів та розрахунки з ними.
Поліцейські провели 8 обшуків за місцями роботи та проживання зловмисників, складських приміщень і автівок. Правоохоронці виявили та вилучили спирт, понад 400 літрів смакових концентратів, обладнання для виготовлення та фасування фальсифікату, чорнові записи та автівки, якими розвозили продукцію.
Після проведення низки процесуальних заходів співорганізаторці та виконавцю злочинної групи оголошено підозру.
Коментарі