Окупанти розповіли, скільки техніки залишили при відступі на Харківщині

Двоє окупантів розповіли, яку кількість техніки було кинуто під час відступу на Харківщині. У список входять 2С7 “Піон”, танки Т-72 і Т-90, РСЗВ “Торнадо”, вантажівки та інше.

29.09.2022
Окупанти розповіли, скільки техніки залишили при відступі на Харківщині
Фото з відкритих джерел

Перехоплення розмови двох рашистів опублікував прес-центр Головного управління розвідки України в офіційному Telegram-каналі.

Спочатку один зі співрозмовників повідомив про відхід з Білогородки. Його підрозділ потрапив в оточення і втратив керівний склад. Потім той же окупант повідав про невдалий штурм села — ЗСУ дали відсіч і знищили техніку ворога.

Слухаючи цю розповідь, другий окупант поцікавився, “як Ізюм про*бали”. Перший відповів: “Ну, кажуть, там просто скупчення було. Щоб в оточення не потрапити, вони відступили. Там прямо до Куп’янська”.

Після цього другий співрозмовник почав перераховувати, яку техніку кинули рашисти на Харківщині: “Покидали все, на*уй, “Піони”, ху*они — ці далекобійні, 152-і які. Ось такої ху*ні до*уя кинуто, 72-ки, 90-ті (танки — ред.), кинуті, КамАЗи х*язи, “Торнадо” ху*до, там пі*да техніки”.

Також окупанти обговорили мобілізацію. За їх словами, зараз “гребуть всіх до 35 років”. Це стосується навіть 500-х, тобто алкоголіків. Окремо один з рашистів розповів, як чоловіки почали тікати з Росії, щоб не потрапити в армію. Масовий призов в армію і страх потрапити на війну серед людей здалися їм смішними.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.