На Полтавщині діти клали квіти до пам’ятника з радянською символікою

У Лубнах дітей примушують вшановувати вояків радянської армії, а влада хизується піонерами та героями СРСР.

20.09.2022
На Полтавщині діти клали квіти до пам’ятника з радянською символікою

18 вересня у Лубнах Полтавської області відзначається день міста, встановлений на честь “визволення” у 1943 році, передає “Історична правда”.

Міська влада, серед інших заходів, організувала цілий ряд покладань квітів до різних пам’ятників та меморіальних дощок у місті. Зокрема, 16 вересня покладено квіти до пам’ятної дошки радянським піонерам, стели “Герої радянського союзу Лубенщини”, пам’ятнику воякам дивізії Радянської армії (на якому є зображення комуністичної символіки). В останньому випадку до “покладання квітів” були залучені неповнолітні діти.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.