На Львівщині затримали п’яного водія автобуса «Школярик»

Сьогодні, 20 вересня, жителі Городоцької громади поскаржились на водія шкільного автобуса в управління транспорту та в поліцію.

20.09.2023
На Львівщині затримали п’яного водія автобуса «Школярик»

Управління транспорту та зв’язку Львівської ОВА організувало перевірку наведених у зверненнях фактів.

Під час перевірки стало зрозуміло, що водій перебуває у нетверезому стані. Дітей у транспорті в цей момент не було. Після цього до спільних заходів залучили працівників поліції.

В присутності інспекторів поліції водію запропонували пройти перевірку за допомогою алкотестера Drager.

«Після відмови водія пройти перевірку за допомогою алкотестера Drager, його доставили в один із медичних закладів Львівщини. Висновок лікаря показав 0,98 проміле алкоголю у крові водія. На правопорушника склали протокол за керування транспортним засобом у стані сп‘яніння», – зазначив начальник управління транспорту та звʼязку Львівської ОВА Степан Рудницький.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.