На Львівщині військовий призначив дружину на службу та виплатив їй премії на 350 тис. грн

Яворівський райсуд Львівщини визнав командира однієї з військових частин винним у порушенні вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

09.09.2024
На Львівщині військовий призначив дружину на службу та виплатив їй премії на 350 тис. грн

Командир однієї з військовий частин Ігор З. підписав наказ про переведення своєї дружини на посаду позаштатної начальниці служби діловодства та протягом 2023-204 років неодноразово підписував накази про нарахування додаткових винагород (премій) на загальну суму близько 350 тис. грн, повідомляє Zaxid.net.

Під час підписання наказів про нарахування додаткових виплат особовому складу, серед яких була його дружина, а також під час переведення її по службі, командир не повідомляв про наявний у нього конфлікт інтересів своєму керівництву. Щодо командира військової частини склали протокол про адмінправопорушення. У суді Ігор З. визнав свою провину та зазначив, що він раніше не притягувався до відповідальності за корупційні діяння.

Справу розглянув суддя Юрій Колтун, який дослідив усі надані матеріали. Він визнав військового винним у адмінправопорушенні, призначивши покарання – 3400 грн штрафу.

Постанову ще можна оскаржити.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.