На Львівщині відбудеться масштабна висадка 350 іменних сакур

З нагоди 35-річчя відкриття церкви Покрови Пресвятої Богородиці (ПЦУ) у селі Кротошин висадять 350 іменних сакур у межах проєкту “Манівці”.

21.08.2024
На Львівщині відбудеться масштабна висадка 350 іменних сакур

Про це повідомляє Давидівська сільська територіальна громада.

Для того, аби підготуватись до висадки сакур, необхідно з 17 по 24 розчистити прибудинкові території, а також покосити траву.

“Для жителів села Кротошин буде чудова нагода створити цілі родинні алеї з іменних дерев, тому запрошуємо усіх охочих приєднатися у зручний для Вас спосіб: поширити інформацію у соц.мережах фізично чи донатом”,зазначили у Кротошинському Старостинському Окрузі.

Найменування отримувача: БО “БФ “МАНІВЦІ

Код отримувача: 45660359

Рахунок отримувача: UA413052990000026007021029798

Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”

“Давайте разом створимо найбільший парк сакур у світі!« Манівці» – місце сили, краси та енергії“, – підсумували у дописі.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.