Львівський блогер став заступником очільниці Херсонської ОВА

Роман Салабай відомий Instagram-блогер.

09.01.2023
Львівський блогер став заступником очільниці Херсонської ОВА

Заступником начальниці Херсонської міської військової адміністрації Галини Лугової призначили львівського блогера Романа Салабая, повідомило херсонське видання “Мост”.

“Був сотником Львіського міського ДФТГ у (здається) Личаківському районі. Норм пацан”, – прокоментував інформацію про призначення львівський журналіст Олег Радик.

За даними видання Kavun.City, до призначення 36-річний Роман Салабай жив у Львові, де займався громадською діяльністю. Зокрема у 2014 році став співзасновником та керівником громадської організації “Вектор Європейського Розвитку “ВАРТО”.  Також новий чиновник Херсона є співзасновником та керівником “Юридичнної компанії “Євро менеджмент консалтинг”. У 2020 році він отримав адвокатське свідоцтво.

Однак насамперед Роман Салабай відомий Instagram-блогер. Саме він у 2021 році розповів про скандальну БДСМ-вечірку в День памʼяті жертв Голодомору, яку влаштували львівські блогери.

Водночас якщо ще недавно в Instagram можна було замовити рекламу в Салабая, то зараз ця сторінка недоступна, а в Instagram можна знайти або ж “особистий резевний блог” або ж маркетингу сторінку.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.