Львівщина першою в Україні запровадить е-квиток у приміських та міжміських автобусах

Е-квиток дозволить зробити обіг коштів у громадському транспорті Львівщини максимально прозорим, буде чіткий облік пільговиків, купляти квитки за проїзд можна буде через мобільний додаток. 

21.11.2022
Львівщина першою в Україні запровадить е-квиток у приміських та міжміських автобусах
Фото: Роман Балук

Львівщина першою в Україні запровадить е-квиток у приміських та міжміських автобусних маршрутах, які курсують в межах області. Як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, 21 листопада відбулося заключне засідання конкурсної комісії з відбору інвестора (оператора) для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування Львівської області незалежно від форми власності.

Конкурсна комісія визначила переможцем компанію ТОВ “Смарт-Тикет Технолоджи”. 

Інвестор за свої кошти закупить валідатори і встановить їх на приміські та міжміські автобуси, які курсують на території нашої області. Реалізація цього проєкту займе орієнтовно 6 місяців. Е-квиток дозволить зробити обіг коштів у громадському транспорті Львівщини максимально прозорим, буде чіткий облік пільговиків, купляти квитки за проїзд можна буде через мобільний додаток. 

Нагадаємо, Львівська обласна військова адміністрація в газеті Львівська Пошта № 31 (2405) від 3 серпня 2022 року оголосила конкурс з відбору інвестора (оператора) для впровадження е-квитка.

Приймали документи для участі в конкурсі з 3 серпня до 16:45 9 вересня. Окрім компанії, яка перемогла, за можливість впроваджувати е-квиток на Львівщині змагалися: 

  • ТОВ “МД Софт”;
  • ТОВ “Гіс-Сервіс”;
  • ТзОВ “Ізі софт”;
  • ТзОВ “Центральний маршрутизатор”.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.