“Карпати” програли матч за чемпіонство Першої ліги

“Інгулець” в матчі 10-го туру Чемпіонської групи Першої ліги 2023/24 переграв “Карпати”, ставши чемпіоном дивізіону.

24.05.2024
“Карпати” програли матч за чемпіонство Першої ліги

Як повідомляє football24.ua, “Карпати” починали останній тур Першої ліги 2023/24 на першій позиції, випереджаючи “Інгулець” на один заліковий бал. Обидві команди давно забезпечили собі участь в УПЛ у наступному сезоні, тож поєдинок у Петровому вирішував тільки питання розподілу медалей.

“Гра давалася важко. Розпочавшись о 13:00, вона завершилась лише через три години, адже матч неодноразово переривали через повітряні тривоги. Рахунок 1:1, встановлений Сіталом і Чехом до 20-ї хвилини, тримався до кінця основного часу. Здавалося, що Карпати втримають вигідний рахунок – втім, на 1-й компенсованій Панасенко шокував львів’ян другим голом“, – йдеться у повідомленні.

Фінальний свисток зафіксував перемогу Інгульця. Підопічні Владислава Лупашка виграли сьомий матч поспіль, завоювавши золото Першої Ліги 2023/24.

Інгулець – Карпати – 2:1

Голи: Сітало, 9, Панасенко, 90+1 – Чех, 20.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.