Головний архітектор Львова Коломєйцєв дозволив СБУ збудувати будинок для працівників

Антон Коломєйцев погодив будівництво нового 6-поверхового житлового будинку для співробітників управління Служби безпек, який зведуть на вул. Д. Вітовського, 38а, навпроти управління.

22.08.2024
Головний архітектор Львова Коломєйцєв дозволив СБУ збудувати будинок для працівників

Будівництво планували ще з 2022 року, тоді його розглядали на засіданні архітектурно-містобудівної ради. А остаточний проєкт представили на засіданні виконкому вже 9 липня цього року. Зводитимуть будинок на ділянці площею 0,1595 га, яка належить СБУ. Замовником будівництва є саме Управління Служби безпеки України у Львівській області. Існуючі споруди на ділянці будівництва повинні частково знести, повідомляє Lviv.media.

Як вказано у містобудівній документації, максимальна висота будинку буде майже 23 метри, згідно з візуалізацією це шість поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 59%. Згідно з детальним планом району, який затвердили ще у 2022 році у новому житловому будинку повинно бути 33 квартири, де зможуть проживати до 85 осіб, із них кілька квартир відведуть для службовців СБУ. Крім того, у будинку передбачили підземний паркінг на 26 машиномісць.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.