До дискредитації Академії сухопутних військ залучили ботоферми

З 25 червня дискредитаційна кампанія проти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного набула ознак розширення її масштабів за рахунок залучення ботоферм.

26.06.2024
До дискредитації Академії сухопутних військ залучили ботоферми

“Так, чергова маніпулятивна публікація одного з колишніх військовослужбовців навчального закладу у Фейсбуці, що традиційно містить безпідставні обвинувачення на адресу Академії, активно поширюється організованими групами, які створюють та керують мережею ботів або фейкових акаунтів в соціальних мережах”,зазначили у навчальному закладі.

Зокрема, на це вказують кількісні та часові показники поширення дискредитаційного матеріалу, піки активності “користувачів соцсмереж” у найменш соціально активні нічні години тощо.

До слова, попередній аналіз тенденційності цих суб’єктів соцмереж свідчить про їхню системну та послідовну інформаційну діяльність, спрямовану проти чинного військово-політичного керівництва держави, а, відтак, може бути наслідками ворожих інформаційних й інформаційно-психологічних операцій.

“Закликаємо всіх користувачів соціальних мереж, представників медіа та громадськості бути обачними, неупередженими та об’єктивними під час отримання та аналізу будь-якої інформації, що стосується Національної академії сухопутних війсь, особливо з неофіційних та неперевірених джерел. Наш навчальний заклад завжди відкритий до конструктивного діалогу з метою вирішення всіх нагальних проблем, що можуть стосуватись підготовки військових фахівців для Сил оборони України, а також здійснення інших заходів зі зміцнення обороноздатності нашої держави. Водночас, вважаємо нашим спільним завданням перешкодити просуванню ворожих наративів, запобігти поширенню зневіри та розбрату в суспільстві. Наша сила – в єдності!” – наголосили в Академії.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.