ДБР виявило на Львівщині майно родичів Медведчука та Козака, яке хотіли приховати

Суд арештував та передав в управління Національному агентству з виявлення активів (АРМА) нову партію майна підприємства «Бетонбуд», яке його власники – рідні брати Медведчука та Козака приховали від фіскальних органів.

26.09.2024
ДБР виявило на Львівщині майно родичів Медведчука та Козака, яке хотіли приховати

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Правоохоронці встановили, що на балансі підприємства, яке ДБР передало в управління держави, перебуває необліковане майно: ангар для сипучих матеріалів, обладнання для виробництва бетону, склад та офісне приміщення.

Загальна вартість виявленого майна складає майже 16 млн грн.

Раніше за клопотанням Бюро в управління держави перейшов завод з виробництва цегли у Львівській області вартістю понад 5 млн доларів. Підприємство роками ухилялося від сплати податків, скеровуючи прибутки на фінансування збройної агресії росії проти України.

У червні ДБР у взаємодії з СБУ повідомило про підозри фігурантам розслідування.

Також було арештовано і передано в управління держави майно, яке фігуранти встигли переписати на наближених осіб.

Окрім того, корпоративні права та майно кількох підприємств, кінцевими власниками якого є Медведчук та Козак вартістю майже 400 млн грн, також передані у власність держави.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.