Далека знайома ховає чоловіка, їм обом трошки за 30-ть, в них немає дітей і тепер вже ніколи не буде

Під Харковом загинув хлопець з паралельного класу… Вже поховано кілька колег. А ще колеги ховають своїх колег… Вони всі такі молоді і ще геть нічого по собі не залишили…

19.07.2023
Далека знайома ховає чоловіка, їм обом трошки за 30-ть, в них немає дітей і тепер вже ніколи не буде

Інстаграм, ТікТок, Фейсбук – срач, собаки, жоби, море, діти – НЕКРОЛОГ, некролог, некролог, некролог, поховання…кожне фото, чорт та йому тільки 20-ть, як таке можливо йому тільки стукнуло 30-ть…

Я думаю саме про це покоління, розстріляне, закатоване, у вогні загартоване, жертовне, нескорене, душею не загублене, але вбите!

Це все моє покоління. Покоління, яке мало творити наступне покоління, а тепер наші попередники ховають своїх дітей, виховуючи осиротілих чужих дітей або ще гірше – на могилі самі, бо їхні діти віддали своє життя, не народивши нове…

Якщо десь і є море сліз, то це наше море. Якщо біль колись і можна вгамувати, то нам і життя для цього мало буде. Якщо життя і вартує чогось – то тільки запеклої боротьби, помсти, нищення, вічної пам’яті та кари ворогові!

Ні, ворог вбиває не чужого воїна – він вириває хребет нації, сердце народу, майбутнє країни! Твоєї країни і твоєї нації!

Це я пишу не тільки Вам, це я пишу і собі – на згадку, на спомин, щоб не заблукати, аби не помилитись, аби не відступити і не розслабитись.

Аби пам’ятати, що війна не тільки для них і геть зовсім не за території…

Дякую, тобі друже, хоча ти мене і не знаєш, а я тебе не знаю, але дякую, що ти борешся за мене!

Слава ЗСУ!

Автор: Олена Курбанова

Джерело

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.