Частина Криму залишилася без води через масштабні аварії

Без водопостачання залишилось понад 120 тисяч людей.

28.02.2023
Частина Криму залишилася без води через масштабні аварії
Фото: умовне

Вранці 28 лютого трапилася аварія на двох водоводах: у Прибережному біля Євпаторії та Красноперекопську. Про це повідомила окупаційна “влада” півострова, пише “Фокус”. 

Повідомляється, що в Євпаторії та навколишніх населених пунктах найближчими днями не працюватимуть школи й дитячі садки. Воду місцеві мешканці отримуватимуть з автоцистерн.

“Наразі оперативний штаб ухвалив рішення призупинити заняття у школах і дитячих садках. У населених пунктах протягом дня працюватимуть водовози”, — сказано в повідомленні “уряду” Криму.

Водночас школи й дитячі садки Красноперекопська працюватимуть у штатному режимі. У цьому районі водопостачання обіцяють поновити до кінця дня.

“Підвезення води місцевим жителям організовано. Заняття в дитячих садках і школах проходять у штатному режимі. Водопостачання буде відновлено до кінця дня”, — повідомила окупаційна влада.

Причини масштабних аварій магістральному водоводові невідомі.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.