60-річний чоловік намагався вивезти львівського ухилянта за кордон

Прикордонники затримали в Ужгородському районі 60-річного закарпатця, який переправляв з України до Словаччини львів’янина.

27.03.2024
60-річний чоловік намагався вивезти львівського ухилянта за кордон

Про це повідомляє Західне регіональне управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Житель прикордонного села Сюрте познайомився в Ужгороді з 30-річним львів’янином і запропонував йому сприяння у незаконному перетині українсько-словацького кордону. За таку послугу останній заплатив 2000 доларів.

“У визначений час чоловіки зустрілися на автозаправній станції, звідки висунулися у бік держрубежу. Під руху їх зупинили прикордонні оперативники. Помітивши правоохоронців, переправник вдався до втечі. За декілька годин пошуків правопорушника знайшли на околиці міста Ужгород”, – йдеться у повідомленні.

Наразі тривають слідчі дії. Закарпатцеві оголосили підозру. Йому також обрали запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.