17 китайців і арабів закінчили магістратуру Львівської політехніки

Випускників привітали проректорка з з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Львівської політехніки Наталія Чухрай, очільник відділу роботи з іноземними студентами Сергій Купчак, а також дирекція та представники навчально-наукових інститутів, які обрали студенти. Урочисті заходи відбулися онлайн на платформі Zoom.

01.03.2024
17 китайців і арабів закінчили магістратуру Львівської політехніки

Наприкінці лютого в Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся черговий випуск іноземних студентів. Дипломи отримали 17 магістрів з Китаю та Єгипту.

“Зазначимо, що ця подія стала справжнім бенефісом для чергового випуску магістрів із Китаю, які попри війну не побоялись у 2022 році вступити до Львівської політехніки та успішно закінчили тут навчання“, – зазначили у пресцентрі навчального закладу.

Університет продовжує посідати провідні позиції в українських та міжнародних рейтингах закладів вищої освіти. Тому представники багатьох країн світу надають перевагу саме йому.

“Вітаємо всіх випускників магістратури з цим значним життєвим етапом та бажаємо невпинного розвитку, впевненості у власних силах і професійного успіху!” – підсумували у повідомленні.

\

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.