Патронатна сім’я на Львівщині взяла під опіку 2-х братиків та сестричку

23 січня в дитячий будинок сімейного типу Ірини та Сергія Самарцевих з Наварії влаштували трьох дітей. Тепер подружжя буде мешкати із двома рідними й сімома дітьми-вихованцями.

25.01.2024
Патронатна сім’я на Львівщині взяла під опіку 2-х братиків та сестричку

Двоє хлопчиків і дівчинка пів року жили окремо. Дмитрик і Марічка тимчасово виховувалися в патронатній сім’ї в Стрийському районі, а Максимко — у будинку дитини “Мальви” у Львові, повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

“Дмитро, Марічка та Максимко рідні між собою та мають статус дітей, позбавлених батьківського піклування. Хлопчикам – дев’ять і один рік, дівчинці сім років. Відтепер в дитячому будинку сімейного типу Ірини та Сергія Самарцевих проживає двоє рідних та семеро дітей-вихованців”, – зазначив начальник служби у справах дітей Львівської ОВА Володимир Лис.

Наразі на Львівщині функціонує 11 патронатних сімей. Також в області є 44 дитячі будинки сімейного типу, в яких виховують 303 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Ще 74 прийомні сім’ї виховують 136 дітей.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.