На вокзалах Львівщини поставили поштові скриньки для привітань військових

На залізничних вокзалах Трускавця та Славська Львівської області розмістили поштові скриньки та листівки від Укрпошти для привітань військових.

21.12.2023
На вокзалах Львівщини поставили поштові скриньки для привітань військових

Про це повідомляє Укрпошта.

Отримати та надіслати листівку бійцям на схід України можна безкоштовно.

Доправлятиме привітання українським воїнам “Залізна пошта” від Укрзалізниці та Укрпошти.

“Далі листівки відправляться потягами із залізничних вокзалів Івано-Франківська, Татарова, Ворохти, Славського та Трускавця на схід нашої країни, де зараз захисники й захисниці чинять запеклий опір ворогу, щоденно виборюючи незалежність та право на існування України”, — йдеться у дописі.

Загалом такі скриньки поставили на п’ятьох туристичних вокзалах Укрзалізниці.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.