Сумні підсумки перших днів еквитка ЛеоКарт

Градус обурення людей вже починає досягати до рівня провалу “транспортної реформи 2012 року”. Мають бути зроблені відповідні висновки.

18.12.2023
Сумні підсумки перших днів еквитка ЛеоКарт

1. Система, так виглядає, впала. Валідатори не працюють, водії не можуть друкувати квитки, видають паперові старого зразка. Можна, звісно, звинувачувати Київстар, але він вже працює. Залишається лише ретроградний Меркурій.

2. Кількість конфліктів пасажирів з водіями і водіїв з пасажирами величезна. Вже почали битись.

3. Озвучку про новий еквиток вже видалили. Наклейки самі відклеюються в салонах.

4. Водії автобусів з неробочими валідаторами висаджують людей і сходять з рейсів.

5. Деякі водії беруть гроші собі в кишеню, квитка не видають, ссилаються на неробочу систему.

6. Інформування провалене. Багато пільговиків були не в курсі про необхідність виготовлення ЛеоКарт, а з тим виготовленням повний безлад. Черги, люди мерзнуть надворі на Горбачевського, запис через сайт леокарту можливий або лише на січень (тільки податись!) або неможливий взагалі, на сайті доступно лише три місця для подання.

7. Скарги на гарячу лінію міста, які стосуються еквитка, закривають і пишуть що потрібно залишити заявку на сайті леокарту (це взагалі що за нісенітниця?)

8. В автоматах, де пропонують купити карту, часто з’їдає гроші, але карту не видає.

9. В деяких кіосках продали неактивовані карти (зафіксовано на Гайдамацькій). Щоб активувати треба записуватись на прийом, їхати на Коновальця (платити за проїзд по 20 грн за кожну пересадку!). І то вам все зроблять лише якщо у вас є квитанція на купівлю тої картки. Все таке електронне що не можна зробити віддалено.

10. Дуже мало контролеріа у громадському транспорті через це пасажири в них не вірять і часто не беруть квитки у водія. Після збою в роботі системи їх взагалі не стало, хоча це їх робота контролювати і пояснювати як працює система. Знову все спихнули на водіїв.

11. Не весь рухомий склад на момент запуску був обладнаний валідаторами. Ці автобуси з маршрутів зняли, транспорту стало менше. Вже відчутні проблеми на маршрутах 84, 17, 8/8а та інших.

12. Проблему пільгових категорій населення, які приїздять з інших міст і мають право на безкоштовний проїзд, що їм надає держава, ніяк не вирішили. Як мінімум, пільговий ЛеоКарт мав би виготовлятись за 10 хвилин безкоштовно на основі посвідчення і такі пункти видачі мали б бути на всіх вокзалах та автостанціях Львова.

В результаті, без можливості безкоштовних пересадок і без проїзних на весь транспорт вся хвалена реформа по суті звелась до підвищення проїзду в автобусах з 15 до 20 грн, а в електротранспорті вдвічі.

Градус обурення людей вже починає досягати до рівня провалу “транспортної реформи 2012 року”. Мають бути зроблені відповідні висновки.

Ми однозначно підтримуємо впровадження Автоматизованої системи оплати проїзду, але це не те, на що ми розраховували. Засмучені…

Джерело: Зручне місто

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.