У Львові розпочинає роботу новий офіційний дилерський центр JEEP

Компанія «Ілта Львів» – це офіційний дилер Peugeot, Citroёn, Opel та DS з багатолітньою історією, яка почалась ще в далекому 1994 році.

07.12.2023
У Львові розпочинає роботу новий офіційний дилерський центр JEEP

Невдовзі компанія святкуватиме своє 30-річчя.

“А зараз ми розпочинаємо новий захоплюючий розділ в історії компанії «Ілта Львів».

Сьогодні, 7 грудня 2023 року, ми відчиняємо двері нового офіційного дилерського центру JEEP® ЦЕНТР «ІЛТА ЛЬВІВ»”, – йдеться у повідомленні.

“До нашої зустрічі залишаються лічені години. Приєднуйтеся до нас, і разом ми відкриватимемо нові горизонти в світі автомобільних можливостей!” – підсумували у дописі.

Дилерський центр JEEP знаходиться за адресою м. Львів, вул. Городоцька, 288.

Джерело: Компанія «Ілта Львів»

 

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.