В Україні громадяни реагують на останні провокації в тилу

Війна не лише на сході, вона й всередині кожного будинку, кожної родини. Вона рве нам душу пропагандою, поселяючи злість, нетерпимість, тривогу, зневіру і глибоку депресію.

08.11.2023
В Україні громадяни реагують на останні провокації в тилу
У мережі поширюють інформацію про те, що Умєров нібито вніс "подання на Ставку верховного головнокомандувача" про звільнення Залужного

Про це повідомила Світлана Хитрова.

“Злобний і розтривожений тил – не найкраще середовище для перемоги, зате прекрасне для поразки.

І як ви думаєте, хто над цим “працює”? Ціла армія фахівців із управління масовою свідомістю. Ворожа армія. Вона опирається на політичних лузерів та їхнє стадо всередині країни та просто “корисних ідіотів“, – йдеться у повідомленні.

Як додала Хитрова, потрібно вирішити для себе, чи ми за те, щоб залишатися сильною нацією, чи гуртами злобних невдах, котрі роздирають свою батьківщину зсередини. І заодно подумати, чи не втягнули нас у один із вищеперелічених станів.

“Ми не виживемо, якщо будемо клясти ближнього лише тому, що легше вірити у погане, аніж бачити правду. А правда в тому, що ми, всупереч обставинам, не здалися під час війни противнику, який й досі викликає страх у наймогутніших армій світу і чисельно переважає нас майже у сім разів. І це наша спільна заслуга – армії, влади, народу. За це нам дивувався світ і за це нас підтримував. Зараз таке враження, що ми хочемо здивувати світ своєю злобою, роздором і тупістю. Навіть уже успішно в деякій мірі…”, – підсумувала Хитрова.

Журналістка Тетяна Даниленко на своїй Facebook-сторінці зазначила, що провокації та фейки, які розповсюджують, – це кампанія проти найбільш боєздатних і мотивованих підрозділів української армії:

“Тут тобі і ображені бійці грантових фронтів, і Фаріон, і західна преса, і Хамас. Так не буває, щоб у всіх одночасно прорвало. Хтось добре гріє цю кампанію і це лише початок. Судячи з кількості задіяних ботів. Мета – щоб в України почали сипатися фронти.

Розбивати підрозділ за підрозділом об райцентри Донбасу Росію втомлює, а мобілізувати мешканців великих міст вона не хоче з тих же причин, що й ми. Тому Кремль береться за те, в чому він справді ефективний – за інформаційні спецоперації із задіянням своєї агентури по всьому світу. Зазвичай у Росії це непогано виходить. Чи вийде і цього разу – залежить від кожного з нас”.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.