У Львові безкоштовно стерилізували понад 700 собак та котів

З 30 вересня по 4 жовтня у Львові у притулку “Домівка врятованих тварин” безкоштовно стерилізували домашніх котів та собак, аби не зростала кількість безпритульних

06.10.2023
У Львові безкоштовно стерилізували понад 700 собак та котів

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

“Як ви вже знаєте, з 30 вересня до 4 жовтня у нас проходила стерилізація, вакцинація та чіпування наших чотирилапих друзів. Спільно з організацією Greater Good Charities та Marsglobal вдалося простерилізувати 747 тварин, що є вражаючим досягненням. З них було 137 собак (117 сучок та 20 кобелів), та 610 котів (456 кішок та 154 коти)”, – кажуть у Домівці.

Стерилізація допомагає запобігти непланованому народженню безпритульних тварин.

“Висловлюємо свою щиру подяку прекрасній команді ветеринарів, які невпинно працювали усі ці дні! Ми сподіваємося на подальшу співпрацю та спільні зусилля у важливій справі допомоги тваринам та створенні кращого світу для них Також дякуємо усім волонтерам, хто долучився та допомагав нам задля спільної мети“, – резюмували працівники Домівки.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.