У «Львівській майстерні шоколаду» масово отруїлися працівники

У четвер, 28 вересня, з «Львівської майстерні шоколаду» госпіталізували сімох людей в інфекційну лікарню з гострою кишкової інфекцією. Відомо, що потерпілі – працівники, які проходять стажування у даному закладі. Наразі фахівці з’ясовують, що могло стати причиною масового отруєння.

29.09.2023
У «Львівській майстерні шоколаду» масово отруїлися працівники

Про це повідомляє Zaxid.net.

Директор Львівської обласної інфекційної лікарні Сергій Федоренко розповів, що від початку доби на стаціонарне лікування поступили семеро хворих – їхній стан медики оцінили як середньої тяжкості.

«На цей час загрози для їхнього життя немає. Проводиться комплекс діагностичних та лікувальних заходів у повному обсязі відповідно до протоколу», – розповів Сергій Федоренко.

Пацієнти поступили до інфекційної лікарні зі скаргами на нудоту, блювання, підвищення температури та пронос.

Харчове отруєння, зі слів директора інфекційної лікарні, могло статися через неякісні продукти чи їжу, приготовлену з порушенням технології. Причини встановлюють фахівці Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

Піар-директор холдингу «!Фест» Тарас Маселко уточнив, що йдеться про харчове отруєння працівників, які проходять стажування у закладі на вул. Сербській, вони харчувалися їжею, привезеною постачальником, що готує обіди. Зараз у компанії з’ясовують, що могло стати причиною інциденту.

Згодом Тарас Маселко додав, що харчування працівників «Львівської майстерні шоколаду» на вул. Сербській забезпечує львівська підприємиця Людмила Балицька. За даними YouControl, Людмила Балицька зареєстрована як ФОП у минулому році, вона займається організацією послуг мобільного харчування.

Львівська майстерня шоколаду, що спеціалізується на виготовленні шоколаду ручної роботи, має мережу кафе та крамниць у Львові та багатьох інших містах України, а також за кордоном. Заклад належить «Холдингу емоцій «!Фест», власниками якого є львівські підприємці-ресторатори Андрій Худо та Дмитро Герасімов.

 

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.