На Львівщині обвалився дерев’яний міст

Вночі на 14 липня між селами Монастирець та Поляна, що у Комарнівській територіальній громаді, повністю обвалився дерев’яний міст.

14.07.2023
На Львівщині обвалився дерев’яний міст

Як повідомляє “Суспільне”, мостом мешканці продовжували переходити з одного села в інше, попри заборону. Тепер потрібно обходити близько 4 кілометрів.

За словами директора місцевої початкової школи Любомира Байцара, обвал трапився о 23 годині 13 липня.

“Там один рибак сидів, то чув обвал. Той міст вже був обвалений давно, але люди ще зробили перехід по перекладинах і вони були не надійні. Новий міст будують, але там лише підготовчі роботи, укріплюють дамбу, ще балок не кинули”, — розповів Байцар.

У Монастирці є школа, пошта, бібліотека, дві церкви та медичний пункт. Тепер, щоб туди потрапити, потрібно обходити 4 кілометри.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.