У Львові перекриють дорогу через порив на водопровідній мережі

Сьогодні, 7 липня, на вулиці Словацького, 14 стався порив на магістральній водопровідній мережі.

07.07.2023
У Львові перекриють дорогу через порив на водопровідній мережі

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міськради.

Проїзд по вулиці перекриють, а також припинять водопостачання до будинків на деяких вулицях.

Зараз на місці працюють ремонтні бригади. Крім того, для ліквідації пориву вимкнуто подачу води у мікрорайон довкола вул. Словацького. Також забирають припарковані машини біля місця пориву і перекриють вулицю приблизно до 17: 00 год для проведення ремонтних робіт.

На час ремонтних робіт припинено водопостачання до будинків на таких вулицях: Волошина, Білозіра, Гребінки, Григоровича, Дудаєва, Князя Романа, Ковжуна, Костюшка, Лепкого, Листопадового Чину, Мартовича, Менцинського, Нижанківського, Огієнка, Поповича, Саксаганського, Січових Стрільців, Словацького, Стецька, Томашівського, Університетська, Фредра, Шопена, Щепкіна та просп. Шевченка.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.