У Коломойського піарять псевдослужбу в ЗСУ Віталіка Козловського

Український співак показав ролик, як побратими поголили йому бороду та підстригли волосся.

27.06.2023
У Коломойського піарять псевдослужбу в ЗСУ Віталіка Козловського

На своїй Facebook-сторінці Роман Онишкевич, директор інтернет-видання “Новий погляд”, голова організації Центру експертних досліджень “ТЕМА”, поділився думкою стосовно служби в лавах ЗСУ Віталія Козловського.

“Ну може є межа. Йобані “плюси” у вас є хоч мінімум совісті. У пітуха Козловського її не може бути в принципі, але ж чорт забирай. Люди воюють. Людей вбивають. Завтра йду помолитися за вічний спокій сина приятеля. Але в нас на драйві підар Козловський, якому “побратими” поголили бороду і підстригли волосся. Далі цитата.

“Український співак Віталій Козловський показав ролик, як побратими поголили йому бороду та підстригли волосся. Відповідним відео музикант поділився в Instagram. Артист сидів на стільці, тим часом його побратими машинкою для стрижки зістригли йому повністю бороду та трішки вкоротили волосся. Як пояснив Козловський, на службі свої правила та порядки, а він їх своєю чергою дотримується”.

“Козловський – для мене уособлення бидла, якщо що. Піздобратія імені Бєні і свідка його Мосійчук на плюсах – це апофеоз моменту, коли після пиятики хочеться запхати два пальці до писка, аби прокинувся хоч трохи нетоксикованим”, – додав Онишкевич.

Нагадаємо, Козловського критикували після публікації його фото з ексмером Слов’янська Нелею Штепою, звинуваченою у сепаратизмі.

А у 2016 році в інтерв’ю інтернет-виданняю Апостроф на запитання стосовно приналежності Криму, відповів:

«Мне все равно, что и где находится. Мне важно, чтобы люди были счастливы там, где они живут.»

9 травня 2018 року виступив у Москві на святковому концерті, присвяченому російському державному святу Дня перемоги. Цей концерт не було анонсовано на сайті Козловського.

15 травня 2018 Львівська облрада прийняла звернення до Президента щодо позбавлення Віталія звання «Заслужений артист України». За ухвалу проголосували 44 депутати. Депутати розділили обурення громадськості щодо виступу Козловського на концерті в Москві й назвали це «величезною ганьбою й наругою над пам’яттю тих загиблих воїнів, які віддали своє життя … в російсько-українській війні, що триває на сході України».

Окрім того, у 2021 році Козловський дав велике інтерв’ю одіозній телеведучій Сніжані Єгоровій, де жалівся на утиски себе у Львові за те, що розмовляє російської мовою. Також заявив, що зі своїм батьком тривалий час розмовляв українською мовою, але зараз перейшов на російську.

Нагадаємо, у телеканалу “НТА” з’явився новий власник. Нардеп від депутатської групи “За майбутнє” Ігор Палиця придбав телеканал.

 

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.