Сербів, які воюють за “вагнерівців” в Україні, після повернення додому арештують

У Сербії нещодавно заарештували одного з лідерів ультраправих Дам’яна Кнежевича — він публічно підтримав “вагнерівців” і був причетний до вербування.

01.03.2023
Сербів, які воюють за “вагнерівців” в Україні, після повернення додому арештують

На сербських найманців, які вступили в лави російської ПВК “Вагнер”, чекає серйозне покарання. Про це президент Сербії Александр Вучич розповів в інтерв’ю Politico, опублікованому 1 березня.

“Мені не потрібна підтримка “Вагнера”. Серби, яких завербували воювати в Україні, будуть заарештовані, коли повернуться додому, і будуть у межах досяжності наших установ”, — зазначив президент.

Дружні країни, за його словами, не вербують громадян інших держав.

Один із лідерів ультраправих у Сербії Дам’ян Кнежевич публічно підтримав “вагнерівців” і був причетний до вербування найманців. Нещодавно його заарештували та звинуватили в підбурюванні до насильства, повідомило видання.

Вучич у розмові з Politico наголосив, що Сербія підтримує територіальну цілісність України.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.