Укроборонпром натякнув на розробку нового українського безпілотника

Його дальність – 1000 км.

17.10.2022
Укроборонпром натякнув на розробку нового українського безпілотника

У держконцерні “Укроборонпром” натякнули, що завершують розробку українського ударного безпілотника.

“Дальність — 1000 км, вага бойової частини — 75 кг. Завершуємо розробку.

Сьогодні Київ вчергове зазнав атаки ударних безпілотників “Герань-2”, відомих як “Шахед-136”. Більшість ворожих БПЛА були успішно знищені. На жаль, не всі.

ЗСУ перемагають на полі бою, а тому атаки повітряними “мопедами” – ніщо інше, як агонія російської федерації. Залякування, терор цивільних мирних людей – їхні ниці методи.

Укроборонпром працює у посиленому режимі з часу повномасштабного вторгнення. Ми практично нічого вам не розповідаємо (так треба, повірте), але це “нічого” успішно працює на полі бою, а ще деяке “нічого” раз за разом проходить успішні випробування”, – йдеться в повідомленні держконцерну.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.