Окупанти в Балаклії влаштували в’язницю, де катували людей

У весь час окупації в підвалах знаходилось не менше 40 людей, яких годували кашами без нічого.

13.09.2022
Окупанти в Балаклії влаштували в’язницю, де катували людей

У нещодавно окупованій Балаклії Харківської області, у відділу поліції російські окупанти організували «штаб», у його підвалі катували місцевих жителів.

Про це 13 вересня повідомив начальник Слідчого управління Нацполіції Харківщини Сергій Болвінов.

Так, під час окупації росіяни завжди тримали у полоні мінімум 40 людей, годуючи їх двічі на день кашами без нічого. Вони шукали через місцевих колаборантів тих, хто служив або мав родичів в АТО, також шукали людей, які допомагали українській армії. У випадку, коли окупанти звільняли багато людей, а нових не було — хапали людей на вулиці біля відділу поліції.

За словами свідків, людей катували по-різному, також у слідчих є інформація про вбитих жителів міста, яких розстріляли на блокпосту росіяни в останній день окупації.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.