Жовківській лікарні обрали нового керівника

Ним став кандидат медичних наук, заслужений лікар України Євген Москвяк.

13.09.2022
Жовківській лікарні обрали нового керівника

Як розповів міський голова Жовкви Олег Вольський, від 13 вересня Євген Москвяк, кандидат медичних наук, заслужений лікар України з великим управлінським досвідом, став новим директором у КНП “Жовківська лікарня”.

Нового керівника вже представили медикам. Вказується, що він (відповідно до законодавства) вже приступив до виконання повноважень на час воєнного стану.

Євген Москвяк

Довідка:

Народився 8 серпня 1958 року.

–     1975 – 1976 рр.  навчання у ТУ-10

–      1979 – 1989 рр навчання у Львівському медичному інституті (диплом з присвоєнням кваліфікації лікар гігієніст-епідеміолог).

–      1997 – 1999 рр. навчання у Львівській філії Української Академії державного управління при Президентові України, отримав диплом про повну Вищу освіту за спеціальністю «Державне управління» та кваліфікації магістра державного управління.

  • 1985 – 1991 рр. – викладач Львівського медичного училища Львівської залізниці.
  • 1991 – 1994 рр. – викладач Львівського базового медичного училища.
  • З жовтня 1994 року – головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Лікарня «Госпіс» м. Львова».
  • 12.2021 року – звільнений з посади головного лікаря КНП «Лікарня Госпіс» м. Львова» у зв’язку з закінченням строку дії контракту.
  • 2000 р. – Указом Президента від 10.01.2000 р. присвоєно Почесне звання «Заслужений лікар України».
  • 2007 р. – присуджено науковий ступінь – кандидата медичних наук зі спеціальності соціальна медицина.
  • 2011 р. – обраний на посаду доцента кафедри соціальної медицини, економіки та організації охорони здоров’я Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького

Є автором 2-ох кних, 8-ми тезисних статтей у медичних виданнях, 8-ми наукових статтей, 4-ох науково практивних рекомендацій, 1 галузевого нововведення, 1-го навчального посібника. Розробив нормативну базу для паліативної медицини.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.