Знаєте, що таке український карго-культ?

Це віра в джавеліни, байрактари, петріоти, леопарди, F16.

07.01.2024
Знаєте, що таке український карго-культ?

Я не знаю, як так сталося, що багато людей сприймають навколишній світ як Діснейленд, супермаркет чи комп’ютерну гру. Життя суворе й жорстоке, завжди таким було, а в часи війни й поготів. Так, техніка і БК – це важливо, це ресурс війни, без цього ніяк. Але зовсім ніяк без людей.

Нам потрібні півмільйона нових солдат (не я сказав, Главком). Давайте мріяти про них – наших новобранців, які прийдуть і підсилять, займуть місце в помітно поріділих лавах. Вундерваффе без них – ніщо.

Вірити в ЗСУ і молитися на F16 – це звісно добре, але це карго-культ. Помоліться краще за своїх рідних і близьких, які підуть на фронт у 2024, повірте в них, підтримайте їній вибір. Це надважливо.

Дмитро Крапивенко

Джерело

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.