Зі Львівщини на фронт відправили ще 250 дронів та 4 засоби РЕБ

77-ма окрема аеромобільна бригада ДШВ, 24-та окрема механізована бригада імені Короля Данила, 80-та окрема десантно-штурмова Галицька бригада, підрозділи Нацгвардії та Інтернаціональний легіон отримають 250 дронів, а також 4 засоби радіоелектронної боротьби.

19.10.2024
Зі Львівщини на фронт відправили ще 250 дронів та 4 засоби РЕБ

Про це повідомив засновник Благодійного Фонду Юрій Доскіч.

“Не можу не згадати благодійний аукціон, який відбувся за підтримки нашого Благодійного Фонду сім’ї Доскіч, громад Самбірщини та Самбірської РВА. Саме за кошти понад 6 млн. грн, які вдалось отримати під час аукціону, ми й закупили таку кількість безпілотників”, – зазначив Доскіч.

Загалом зі Львівщини на передову вдалось відправити близько 12 тисяч дронів.

“Це надзвичайно велика кількість. Але ми продовжуємо працювати далі Наші Сили оборони – наша гордість! Дякую їм за захист, а тим хто поруч — за підтримку хороших ідей! Разом – до Перемоги!” – підсумував Юрій Доскіч.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.