За втечу з військової частини ув’язнили солдата зі Львівщини

Яворівський районний суд Львівщини визнав львів’янина Олега Ч. винним у втечі з місця військової служби та призначив йому п’ять років тюрми, попри бажання засудженого надалі воювати.

16.07.2024
За втечу з військової частини ув’язнили солдата зі Львівщини

Львів’янин Олег Ч. проходив військову службу під час мобілізації у одній з військових частин. У грудні 2023 року солдат самовільно покинув територію військової частини та понад місяць був відсутній на службі. Щодо Олега Ч. порушили кримінальну справу через втечу, повідомляє Zaxid.net.

У суді він визнав свою провину та просив врахувати, що він є учасником бойових дій, має бойову травму та хоче надалі служити у ЗСУ. Обвинувачений просив призначити йому покарання, не пов’язане із позбавленням волі.

Справу розглянула Наталія Швед, яка дослідила усі матеріали та визнала Олега Ч. винним у втечі з місця служби. На думку судді, для виправлення львів’янина та попередження нових правопорушень варто ув’язнити його на п’ять років.

Вирок ще можна оскаржити.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.