За організацію підпільного покер-клубу мешканці Львівщини заплатять 1,5 млн грн штрафу

Червоноградський міський суд виніс вирок трьом мешканцям Львівщини за організацію та проведення нелегальних азартних ігор.

16.07.2024
За організацію підпільного покер-клубу мешканці Львівщини заплатять 1,5 млн грн штрафу

Група організувала підпільний покерний клуб, який замаскувала під діяльність громадської організації з проведення спортивних ігор в покер, повідомляє Lviv.media.

“Організатор безпосередньо здійснював організаційно-розпорядчі функції, тобто координував дії учасників організованої групи під час здійснення незаконної діяльності, встановлював та погоджував графік виходу на роботу персоналу, а також повідомляв гравців про час проведення кеш гри у покер, використовуючи мобільний додаток Telegram та Viber,” — йдеться у вироку.

Двоє інших обвинувачених виконували роль дилерів, проводячи ігри та збираючи “рейк” — плату за участь у грі.

Діяльність нелегального покер-клубу припинили правоохоронці 28 березня минулого року під час обшуку. Згідно з показаннями обвинувачених, покер-клуб діяв у Червонограді, що на Львівщині.

Усі троє обвинувачених отримали штраф — 527 тис. має сплатити організатор, ще по 510 тис. дилери. Крім того, їм заборонили займатися організацією азартних ігор на термін до двох років. Суд також постановив конфіскувати все ігрове обладнання, включно покерні столи, фішки та карти, а також гроші — 36 900 грн та 760 доларів. Вирок може бути оскаржений протягом 30 днів з дня його проголошення.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.