За минулий тиждень на Львівщині від коронавірусу померли двоє людей

В області зросла кількість звернень до лікарів через симптоми застуди. Кількість випадків зросла на 4,8%, і загалом зареєстрували 9 283 хворих.

14.10.2024
За минулий тиждень на Львівщині від коронавірусу померли двоє людей

Як повідомляє пресслужба Львівської ОВА, рівень захворюваності наразі на 13% нижчий від епідемічного порогу. Однак понад половину хворих, а саме 51,9%, складають діти.

Також за минулий тиждень підтвердили 68 випадків COVID-19, два з яких мали летальні наслідки. Померли чоловіки з важкими супутніми захворюваннями.

“У зв’язку з цим у Міністерстві охорони здоров’я України наголошують на важливості вакцинації проти грипу та COVID-19. Це найефективніший спосіб захисту від цих інфекційних захворювань“, – зазначили у повідомленні.

Проти грипу: Вакцинація рекомендована щорічно, оскільки штами вірусу змінюються. Вакцину можна придбати в аптеках, і всі наявні препарати проходять суворий державний контроль якості, що гарантує їхню безпеку та ефективність.

Проти COVID-19: Вакцинація залишається безоплатною для всіх охочих. Для отримання щеплення необхідно звернутися до свого сімейного лікаря, який допоможе організувати вакцинацію.

Також у Міністерстві охорони здоров’я України зазначають, що ревакцинація є важливим елементом підтримання надійного імунітету.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.