Видання NV уже поміняло заголовок, але так виглядає знецінення і топтання наших спортсменів

Медалістів та тих, хто достойно виступив без медалей. Там ще текст варто поміняти.

12.08.2024
Видання NV уже поміняло заголовок, але так виглядає знецінення і топтання наших спортсменів

Кому не подобаються наші медалі та їхня кількість — завше можна послати на олімпіаду умовного якавіну. Той покаже високий клас, егеж?)

Я дивилась інтервʼю наших медалістів та інших сильних спортсменів.

Що бачу я? Що в спорт прийшло нове покоління, яке показує високий клас завдяки підтримці родині. Це уже те нове покоління, коли саме батьки вкладали гроші в дитину і шукали кращих тренерів. Або тренували самі. Приклад — Хижняк і Хижняк-тато, тато і син Кохани або батько і син Мчедлідзе.

Весь твітер і тікток в захваті від Іллі Ковтуна і порівнює з Томом Холландом. Це гарно, бо нарешті виростають свої секс-символи на зміну швалі, яку штучно розкручувало ТБ. Ковтун вириває срібло у стрибучої групи китайців та японців — це достойно.

Михайло Кохан — гарно метнув молот, а ще хлопець з гарними артистичними талантами. Слухати його вʼю одне задоволення.

Не можу не відмітити талант Ярослави Магучіх. І як вона виросла як людина за кілька років. Позиція, вміння якісно відповідати на чутливі питання — як щодо Бубки, який аж бігом побіг вішати медалі на росіянку. Врахуйте, що росіяни влаштували стосовно Ясі хвилі хейту. Мовляв, виграла золото, бо наші не поїхали. Сільнєйшиє.

Анастасія Рибачок отримала друге срібло Олімпіади. Її рідний Херсон РФ шматує кожного дня. Настя лише в 2023 році стала мамою. Попри емоційний тиск і нові батьківські обовʼязки в часи війни — дівчина показує, як треба плисти на каное. Ось чудове відео, як синок вболіває за мамочку в Парижі.

Іра Коляденко із Ірпеня у фіналі бореться з японкою. Отримує срібло. Присвячує перемогу рідному Ірпеню: «Вдячна всім за підтримку. Хотіла вичавити максимум. Присвячую медаль нашому місту-герою Ірпінь. Люди, які пережили окупацію… Скільки зруйновано життів, скільки смертей, скільки будинків зруйновано, у тому числі й мій. Хотілося б трохи їм підняти настрій цією медаллю».

Юна Іра переживала окупацію, бо була в місті до останнього. Після виїзду її квартира, у тому числі отримана за Олімпіаду в Токіо, згоріла внаслідок влучання снаряда.

Художню гімнастку Марію Височанську приїхав підтримати тато-військовий. Він за рік попросив відпустку саме на Олімпіаду доньки. Олег Височанський — у складі 80-ї бригади обороняв Донецький аеропорт. І там був тяжко поранений в голову. Є старе інтервʼю дівчини, де вона описує, як у 13 років обізнала тата по браслету в новинах — його одним із останніх виносили із аеропорту.

Марія перемоги присвячує татові. І гостро пережила дві помилки зі стрічками — вони коштували її команді олімпійської медалі. Марійку та її тата я би брала в офіційні поїздки до західних партнерів, аби показати справжню українську родину, де тато і донька герої і підтримують одне одного.

Оля Харлан — наша легенда. І втілення українки — красивої, сильної, винахідливої і незламної.

Олександр Хижняк блискуче довів, що бокс — наш національний вид спорту) чистити хлібало ворогу і перемагати. Сашко пишається беретом прикордонної служби. Прикордонники теж ним пишаються.

Яка мораль? Досить знецінення людей, які достойно представляють Україну. І роблять усе аби гімн України звучав гордо.

До слова, ще зранку висів заг NV про те, як жахливо наш борець Муразі Мчедлідзе «програв» поєдинок за бронзу. Поправте його і не пишіть дурні. Хотіла би побачити автора цієї статті, який би скрутив представника Азербайджану.

Врахуймо, що спортсмени тренуються вдома, в Україні. А це теж ризик з огляду, що РФ однаково куди бити.

Додам, що чимало спортсменів уже загинули на війні — під півтисячі вже. Не можу забути Женю Малишева — біатлоніста, талановитого юніора. Він загинув у перші дні боїв за Харків. Йому було 19.

Марина Данилюк-Ярмолаєва

Джерело

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.