“Ворожка” видурила у жительки Тернополя 14 тисяч гривень та золоті прикраси

35-річна жителька Тернополя потрапила на гачок ворожки-шахрайки.

09.03.2023
“Ворожка” видурила у жительки Тернополя 14 тисяч гривень та золоті прикраси
Фото: умовне

Як розповіли у поліції Тернопільщини, наприкінці лютого 35-річна жінка в інтернеті знайшла оголошення про послуги з ворожіння. Невідома представлялася в соцмережах Інесою Стоянович. Тернополянка сконтактувала з нею і замовила послуги з передбачення та виготовлення захисних амулетів.

“Ворожка” погодилася усе зробити, але після передоплати. Жінка перерахувала на електронний гаманець провидиці 14 тисяч гривень, а під час особистої зустрічі, яка відбулася 1 березня в Бердичеві, віддала їй ще й золоті вироби. Після цього ворожка щезла.

Тернополянка намагалася зв’язатися з Інесою Стоянович, але не змогла і лише, коли зрозуміла, що потрапила на гачок аферистки, написала заяву до поліції. 

Правоохоронці встановлюють суму збитків та розшукують зловмисницю.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.