Вночі окупанти чергове вдарили по житлових будинках у Запоріжжі

Російська армія продовжує бити по мирних мешканцях.

10.10.2022
Вночі окупанти чергове вдарили по житлових будинках у Запоріжжі
Зруйнований цієї ночі будинок, фото: Запоріжжя новини/Telegram

Цієї ночі окупанти знову обстріляли ракетами Запоріжжя. Про це повідомив  о 1:54 у Telegram голова обласної військової адміністрації Олександр Старух.

За словами очільника ОВА, руйнувань зазнав житловий будинок, на місці працюють спецслужби.

“Чергова атака! Ворог продовжує тероризувати місто. Близько десятка нових приходів”, – написав Олександр Старух.

Близько третьої ночі голова військової адміністрації уточнив, що внаслідок ракетної атаки у центрі міста знову зруйновано багатоповерховий житловий будинок.

“Є постраждалі. На місті трагедії працюють рятувальники, медики, усі відповідні служби. Людям надається необхідна допомога”, – йдеться у дописі Олександра Старуха.

Нагадаємо, що це вже третій авіаудар по житлових кварталах Запоріжжя за останній час. Окупаційні війська атакували місто вранці 6 жовтня та вночі 9-го. Під час другого терористичного акту загарбники запустили по будинках з літаків 12 ракетам Х-22 та Х-59.

Загалом внаслідок цих двох обстрілів у багатоповерхівках загинули 20 мешканців. Скільки жертв внослідок нічного – поки що невідомо.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.