Верховний Суд вилучив з приватної власності ділянку лісу в Брюховичах вартістю 12 млн грн

Прокурори Львівської обласної прокуратури відстояли у Верховному Суді право державної власності на землі лісового фонду.

21.06.2023
Верховний Суд вилучив з приватної власності ділянку лісу в Брюховичах вартістю 12 млн грн

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Прокурори в суді довели, що частина лісової ділянки, яка знаходиться неподалік Львова, площею 0,5 га, була відведена у приватну власність всупереч вимог законодавства. Брюховецька селищна рада видала протиправне рішення, яким вказана ділянка була передана у приватну власність. Згодом зазначена ділянка декілька разів перепродавалась.

“Після цього, вона поділила і на підставі договору дарування подарувала спірні ділянки у спільну часткову власність двом своїм родичам. Проте, остання належала до земель лісового фонду. Прокуратура першочергово звернулася з позовом до суду першої інстанції та до Львівського апеляційного суду. Згодом до Верховного Суду”, – йдеться у повідомленні.

Суд підтримав позицію прокурора та задоволив позов.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.