«Укрнафта» заявляє, що її центральний офіс заблокували озброєні люди

“Укрнафта” є найбільшою нафтовидобувною компанією країни.

09.11.2022
«Укрнафта» заявляє, що її центральний офіс заблокували озброєні люди
Фото: умовне

ПАТ “Укрнафта”, яка раніше була відчужена державою, заявила про блокування центрального офісу озброєними людьми, працівників не допускають до робочих місць.

Про це повідомила пресслужба компанії.

“Починаючи з 20.00 08.11.2022 роботу центрального офісу ПАТ “Укрнафта” було заблоковано озброєними людьми. Сьогодні вранці співробітники та керівники компанії не були допущені на робочі місця”, – заявили в “Укрнафті”.

Компанія стверджує, що представники акціонерів НАК “Нафтогаз” та Міноборони не надали документів щодо роботи компанії в новому форматі або рішення суду, що санкціонує проведення силових дій.

“НАК “Нафтогаз України” належить 50%+1 акція “Укрнафти”, а групі компаній, пов’язаних з колишніми акціонерами ПриватБанку Ігорю Коломойському та Геннадію Боголюбову, – близько 42% акцій.

У понеділок, 7 листопада, повідомлялось компанії, пов’язані з Костянтином Жеваго, Ігорем Коломойським, В’ячеславом Богуслаєвим та Костянтином Григоришиним перейдуть у власність держави.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.