Україна ініціює термінове засідання Радбезу ООН через російські ракетні удари

Зустріч запланована на 16:00 за східним часом (о 23:00 за Києвом).

23.11.2022
Україна ініціює термінове засідання Радбезу ООН через російські ракетні удари
Фото: умовне

Рада Безпеки ООН на терміновому засіданні обговорить ракетні обстріли Росією критичної інфраструктури України. Про це повідомляє CNN.

Президент України Володимир Зеленський раніше доручив постпреду Сергію Кислиці звернутися з відповідним запитом до Радбезу.

“Доручив послу України в ООН звернутися із запитом щодо невідкладного скликання РБ ООН після сьогоднішніх російських ракетних обстрілів. Убивство цивільного населення, знищення критичної інфраструктури – це тероризм, і Україна й далі вимагатиме від світу рішучої реакції на ці злочини”, – написав він.

Нагадаємо, унаслідок атаки росіян 23 листопада у Києві загинули троє людей.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.