Ухилянт заблукав у горах Закарпаття і викликав поліцію

Утікача знайшли за декілька кілометрів від кордону.

01.02.2023
Ухилянт заблукав у горах Закарпаття і викликав поліцію

Житель Запоріжжя намагався втекти від призову до Словаччини через гори. Чоловік заблукав і викликав поліцію, щоб його врятували. Про це повідомила Державна прикордонна служба.

“25-річний чоловік сподівався дістатися до кордону, орієнтуючись за навігатором у мобільному телефоні. Із залізничної станції він попрямував пішки по прокладеному заздалегідь маршруту. Однак незабаром втратив орієнтування і заблукав у горах. У лісі серед гір він провів всю ніч. Чоловік замерз і сильно злякався, коли зрозумів, що йому не вдасться вибратися з лісу самостійно. Тому вранці, піймавши зв’язок, відразу подзвонив по телефону на лінію ” 102 “і попросив допомоги у правоохоронців”, – йдеться в повідомленні.

Прикордонники з собаками знайшли втікача в декількох кілометрах від кордону. Молодий чоловік зізнався, що намагався уникнути призову. Йому надали необхідну допомогу. Далі ухилянта чекає суд за спробу незаконного перетину кордону.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.