У центрі Тернополя обвалилася дорога

Провалля утворилося на проїжджій частині вулиці Князя Острозького утворилося провалля. Його глибина майже 5 метрів.

25.06.2024
У центрі Тернополя обвалилася дорога

Про це повідомляє “Суспільне”.

“Перше звернення надійшло у п’ятницю близько 11 години, що є якесь невеличке просідання асфальту на дорозі. Наші працівники виїжджали, зробили зрізку асфальтового покриття. Нічого суттєвого не виявили. В суботу було повідомлення, що просідання продовжується. Ми виїхали, знов підсипали, але після зливи виявилося, що провалля від 4,5 до 5 метрів. Тобто це було суттєве провалля. Вчора були задіяні всі служби, вся техніка”, – зазначив начальник відділу каналізаційних мереж КП “Тернопільводоканал” Юрій Клим.

Також він додав, що тут є колектор, збудований у 1908 році.

“Трохи вище неодноразово було пошкодження, і тут, нижче, де поворот на вулицю Шпитальну. Так що, як то кажуть, колектор вже відслужив. Від вулиці Руської от хоча б до Шептицького і поворот до Липової — там якраз і є той старий колектор. Його треба замінити”, – повідомив Клим.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.